Roze~

HOLY CRAP JIMMY JE SITE IS ROZE.

Ja, weet ik. Dat issie al een maand ondertussen (nou ja, bijna). Waarom? Daarom. Gewoon omdat ik awesome like that ben. Puh!

Oh, en ik ben lui met updaten. Boeiend. Klaag me aan ofzo. Een korte samenvatting van de afgelopen tijd dan maar?

Abunai was wel gezellig, hoewel ik niet veel van het festival zelf mee heb gemaakt. Het leeuwendeel was ik parapara filmpjes aan het opnemen, of chillen op het terras. Resultaat daarvan kan je binnenkort vinden op SuperEuroFlash.

En ja, SEF is hetgeen dat me de laatste tijd bezig houdt. Ik ben bezig met het maken van een nieuwe lay-out en nog meer updates en whatnot. Hopelijk duurt het niet te lang voordat dat af is.

Mensen vragen me of ik al rijk ben (zie GPP-posts). Nee, nog niet. Ik wacht het af… Veel zin heeft het niet om mij te mailen, mocht je zelf in het programma zitten. Ik kan een paar vraagjes wel beantwoorden, maar ik zit niet in het programma zelf, en weet net zo veel als de meeste andere gewone mensen.

Vivi’s Just For Me (Extended Versie) heb ik sinds de vorige post zo’n 2500 geluisterd. Gestoord? Misschien. Ik noem het liefde. <3

De maker van de beste website in het universum, Maddox, heeft in 2006 een boek uitgebracht. Dit ‘Alphabet Of Manliness’ wilde ik sindsdien altijd al eens lezen, en dus heb ik het vorige week besteld bij onze vrienden van bol.com. Vet woordenboek, maar het is niet meer zo goed als Maddox in 2002/2003 was. Als je het bestelt, bestel dan de Amerikaanse versie, want de Engelse versie is gecensureerd.

En dat was het wel voor nu. Doei.

One thought on “Roze~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *