Deshima Sounds

Deshima Sounds

De oplettende MK-fan had het al gelezen, of zelfs persoonlijk van me moeten aanhoren (sorry lui <3), maar Deshima Sounds komt eraan. En snel ook!

“Deshima wattes? Dat is toch die handelsplaats in Japan, in de V.O.C.-tijd?”. Ja, klopt. Maar Deshima Sounds is net even anders dan wat Dejima vroeger was. Het scheelt niet zo veel, maar toch.

Deshima Sounds is een dance-feest met nadruk op muziek, zoals die populair is in de Japanse pop- en clubcultuur. Ja, dat dus. Men neme een willekeurige Japanse club, neme de gehele format op en plaatst het in het heerlijk regenachtige Nederland. Dát is Deshima Sounds.

Zaterdag 25 oktober (morgen, dus), vanaf 18:00 uur tot 23:00 uur gaat het een groot feest worden in de Bazart, Den Haag. Tenminste, dat hoop ik. Want jawel, die MK☆, dat ben ik! Samen met Jody heb ik heel Deshima Sounds geregeld – van overleggen met de lokatie in mei, tot het uiteindelijke evalueren komende week. Wel met wat hulp van anderen, en daar zijn we ook gigantisch dankbaar voor!

Wat je kan verwachten? Eurobeat, hyper techno, trance en hardcore. En nog wat andere zooi tussendoor, maar dit zijn de ‘main events’. Kaartjes kosten slechts € 8,50, en je krijgt, geheel volgens Japanse gewoonte, er een gratis drankje bij.

DUS ALLEMAAL KOMEN ANDERS EET IK JULLIE OP.

En nu moet ik haasten. Ik probeer wel wat video’s te maken. OKAY DOEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *