EatenBrains

Tja, de website EatenBrains.com stond alweer een tijdje onder mijn beheer, na het te zijn verloren aan domeinkapers. Maar het had niet echt een doel… tot nu! Ik heb besloten om voortaan mijn blog (en overige zaken) bij te houden vanaf dit domein. Het is makkelijker te onthouden – want toegegeven, wie onthoudt er nou ‘mkwiakaku’ – grappiger, cooler, vethipper, retroër, etc.

Voor de gewone mens verandert er niks. Als je naar mkwiakaku.net gaat, kom je vanzelf uit op EatenBrains.com. Wel vraag ik iedereen om hun hyperlinks aan te passen.

Ook voor de mensen wiens site ik host gebeurt er niks. Hun websites zijn nog gewoon te bezoeken via het .mkwiakaku.net adres. Mocht er nog iemand vragen daarover hebben, weten ze me vast wel te vinden.

Binnenkort hoop ik een nieuwe lay-out online te gooien, en misschien zelfs wat vaker te updaten. Maar hoe dat uitpakt is op dit moment nog maar even de vraag, hihi.

In ieder geval; welkom op EatenBrains.com!

p.s. mocht je iets tegenkomen wat wel werkte op de oude site, maar niet meer op de nieuwe, laat het dan weten. Dan fix ik het zsm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *