Back to School 2010

Sommigen zullen verbaasd staan bij het lezen van de titel van deze blog. Anderen zullen van hun stoel vallen, en een enkeling zal zelfs denken dat het einde van de wereld nabij is. Doch is het waar: twintig-tien zal het jaar zijn waarop ik mijzelf wedermaal zal wenden tot de schoolbanken.

Morgen zal de eerste schooldag sinds een vijftal jaar zijn, en, hoe vreemd het ook klinkt, ik heb er dit keer echt zin in. Oh, welke studie ik ga doen? Het noemt zich ‘Podium- en Evenemententechniek’. Mensen die me kennen zullen reageren met ‘aah, past wel bij jou’, en dat is dan ook waarom ik mij op deze studie op m’n plek zal voelen.

Met nog een kleine 15 uur te gaan voordat ik mij zal melden naast mijn toekomstige klasgenoten, kom ik tot de conclusie dat ik eigenlijk nog wat dingen moet halen voor school. Elementaire dingen, zoals bijvoorbeeld een tas. Of een etui. Met schrijfgerei. Een agenda heb ik eerder vandaag gehaald, maar na al die jaren uit de running (learning) geweest te zijn, ben ik vergeten wat ik eigenlijk allemaal nodig heb. Verdulleme!

Oh, ik heb me voorgenomen dat wanneer mijn opleiding daadwerkelijk boeiend gaat worden, ik mijn opgedane kennis zal delen met de wereld. Dat zal wellicht iets zijn dat ik heb overgenomen van Jonathan Lewis. Kijk daar naar uit.

10 thoughts on “Back to School 2010

  1. In eerste instantie stond ik verbaasd bij het lezen van de titel van deze blog. Toen dacht ik echter “zal vast wel iets zijn waarvan ik meteen zoiets heb van ‘ja, dat past wel bij hem'” – en jawel.

    En agenda? Etui? Bedoel je niet je smartphone met ingebouwde synchronisatie met je online agenda, en je laptoptas? Oi..

  2. En? wat voor agenda heb je gekocht? De garfield agenda? en tja.. je moet natuurlijk een echte iPod hebben, anders hoor je er niet bij, bij die vers van het vmbo kinders :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *