Update…

Updaten of niet? That’s the question! (answer it in the new poll thingie on the right!)

WordPress 2.0.6 komt een dezer dagen uit, en dat is de laatste versie voor 2.1 (welke nu in Beta is). En wat draait Mr. Mudkips? Juist, een oudere versie: 2.0.2.

Ik had er ook een hele tijd gedaan om van WordPress 1.5 over te stappen op 2.0, maar ik kom nu eigenlijk om in de halve plugin- en themehacks die mijn blog draaiende doet houden. En geloof me, dat zijn er nog best wat.

Dus nu de vraag… Updaten naar versie 2.1 zodra die uit komt? Veranderen van theme? Niks doen? Ik weet het allemaal niet, dus daarom vraag ik het maar de menigte van het internet! Wat zegt de grote massa genaamd ‘anonymous’? Stem in de sidebar, en zodra WordPress 2.1 uit komt, zal ik kijken wat ik doe doen wat ik zelf wil.

5 thoughts on “Update…

  1. Dude, wat mij betreft geld er maar een regel voor IT dingen die je in je vrije tijd doet: houd het zo simpel mogelijk. Het is je hobby niet je werk, dus lijkt het me logisch dat je zo min mogelijk wilt sleutelen.

    Ik zou zeggen: begin met een schone lei en ga zo min mogelijk hacken in onderdelen die later mogelijk worden vervangen. Doe dat liever op een manier die over updates heen mee kan worden getild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *