Unpossible!

Een tijdje terug kwam mijn goede vriend Jasper tot de conclusie dat hij echt een nieuwe pc nodig heeft, maar daar het geld no-way voor heeft. Dat gevoel kennen we allemaal wel, dus zei hij voor de gein tegen zijn ouders ‘Mam, pap, sponsor mij eens een nieuw moederbord en videokaart, dan fiets ik wel naar Utrecht!’. ‘Is goed, als je de volgende dag ook weer terugfietst!’ was de reactie.

Na wat overwegen heeft Japser besloten om toch maar de fiets te pakken, en 100km te fietsen vanuit Veldhoven, om vervolgens 100km terug te fietsen en een nieuwe pc te innen.

Na eerst wat uitgelachen te hebben, vroeg ik of Jappie niet wat gezelschap nodig had. Ik woon immers tussen Veldhoven en Utrecht in, en wil best wel een stukje meetoeren.

Dus nu ga ik dit weekend eventjes 60 kilometer op, en 60 kilometer neer naar Utrecht, om te blijven logeren bij Thomas. Misschien unpossible, misschien niet. We’ll see. ;P

Mocht je je ertoe verplicht voelen; ik ben ook te sponsoren! Een dubbeltje per gereden kilometer of iets in die geest wordt zeer op prijs gesteld. ♡

2 thoughts on “Unpossible!

  1. Wait, is het maar zestig kilometer voor jou? Ik dacht dat het veel meer zou zijn! Die honderd van Jasper klinkt me logischer in de oren…

    But still… Ik doe ongeveer vijftig minuten over veertien kilometer… Kom je op zo’n 200 minuten voor zestig, rond af naar boven en je zit op zo’n vier uur fietsen, exclusief pauzes. Da’s nog niet heel slecht :)

    Ik zie jullie wel verschijnen in elk geval. Probeer nog effe te schatten hoe laat je bent, zodat ik in elk geval de douche nog even kan boenen ;)

    En succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *