Mijn Ruimte

De laatste maand ofzo zit ik te twijfelen. Ik heb altijd gezegd dat ik MySpace nergens voor nodig vond enzo, maar steeds meer van mijn favoriete artiesten (en production labels) schakelen over van een gewone site naar een MySpace profile.

Op zich leuk en aardig, maar een MySpace profile ziet er niet echt professioneel uit. Plus ben ik eigenlijk helemaal niet zo van de friends-network-generatie. Ik zie er eigenlijk het nut helemaal niet van in…

Maar toch, wat contact met artiesten en hun collegae is wel leuk… Maar ik mail nu ook zo nu en dan met mensen die ik dan ook zou stalken. En op mail krijg je vaker een persoonlijker bericht terug dan op een random comment.

Misschien dat ik binnenkort dus een MySpace account heb (hoewel ik het stiekem nog steeds betwijfel). Ik heb in ieder geval m’n (half-dode) weblog al. :D

2 thoughts on “Mijn Ruimte

  1. MySpace is best leuk, en een profiel daar kan er zo professioneel uitzien als jij wilt. En ja, alle major bands en labels zitten daar tegenwoordig.. Het is in ieder geval een stuk beter dan hyves. Een profiel aanmaken kan echt geen kwaad ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *