Verjaardagsfeestje

Zoals je aan die afteller hierboven kan zien: ik ben bijna jarig! Snelle rekenaars en mensen die de ‘about‘ pagina hebben gezien, weten dat ik dit keer mijn 20e jaar van aardterrorisering en rioolvervuiling vier. Wiskundige wonders zullen dan ook al reeds vastgesteld hebben dat dit de 28e van deze maand zal zijn. Als je dan ook nog een beetje snel de dag uit kan rekenen, weet je dat dit op een maandag zal geschieden.

Nu is een maandag nou net een dag waarop iedereen naar school moet, aan het werken gaat of zich met ‘andere dingen’ bezig houdt (waar ik niet verder op in zal gaan). Daarom heb ik besloten om het op de zaterdag die volgt te vieren. Dat is dus de 2e september, voor zij die de eerder genoemde vaardigheden in mindere mate beheersen.

Tegelijkertijd wil mijn moeder haar verjaardag vieren (ik zal maar niet zeggen dat ze 43 wordt). Mij best, zo komen er ook meer mensen op mijn verjaardag!

hoe meer hoe beter! :D

Iedereen is welkom, tenzij je niet welkom bent! Rol binnen vanaf een uur of 12 (‘s middags, dus). Cadeau verplicht (hehe), en vergeet dus niet ook mijn ma te feliciteren. Mocht je niet weten waar ik woon, of alleen een kaartje willen sturen, vraag me dan om mijn adres. Maar natuurlijk hoop ik dat je gewoon komt! ^_^

3 thoughts on “Verjaardagsfeestje

  1. Het lullige is dat zo’n aftellertje nou niet bepaald duidelijk is voor mij :P

    I guess I’m just an idiot…

    Ik vraag me bij zoiets altijd af: -is- de 19e dag nou de verjaardag? of is de 19e dag de dag -voor- de verjaardag?

    Nu ik je post nog eens beter lees zie ik dat het tweede het geval is en ik voeg je -nu- toe aan iCal… Dan kan ik’t nooit meer vergeten :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *