bijnabijnabijna!

Wiiiiii~ Ik ben bijna jarig! Je hebt nog 1 dag om een kaartje te kopen en te sturen enzo, want maandag is het al zo ver! :D Wil je m’n adres nog hebben, vraag het gerust!

En verder ben ik komend weekend niet echt online ofzo. Blijkbaar ga ik ergens op een jaarmarkt iets de hele zaterdag doordraaien, blijf daar overnachten en kom ergens op zondag pas weer thuis. Laten we hopen dat ik het overleef.

In de tussentijd lach ik me kapot om al die ‘populistisch progressieve’ politieke partijen die opeens opduiken. Ik noem het gewoon ‘Fortuynisten’, maar dat zal wel aan mij liggen. Zo wilde Nawijn een ‘multiculturele samenleven’, maar toch een stop van de bouw van moskeeën en islamitisch onderwijs. En meer van dat soort grappige tegenspraken. Ik moet het programma van EenNL nog eens doorlezen, iets zegt me dat ik daar ook veel lol aan kan beleven. En, vrees niet mijn medemens, ik ben nog steeds, en steeds meer, liefhebber van de SP.

One thought on “bijnabijnabijna!

  1. Sprekend van welks… Ik denk dat dit jaar toch -echt- eens de tijd moet gaan nemen om gewoon eens al die programma’s door te worstelen. Zo veel fiducie heb ik niet meer in stemwijzer.nl enzo…

    Ik denk dat het dit jaar eens SP gaat worden, na een opmerking van een collega van mij die mij Socialistisch vond klinken… We gaan eens zien :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *