THEY SET US UP THE BOMB

Zoals iedere dag ben ik een beetje aan het chillen, genietend van Nitin Sawhney‘s album Prophesy, wanneer ik eens besluit het weer te gaan checken. Dus vol goede moed en hopend op niet al te veel regen open ik buienradar.nl. Wat mijn ogen mij vervolgens doen laten zien is niet in woorden te beschrijven (en daarom heb ik screenshots gemaakt).

Buienradar.nl laat, zoals de naam al doet vermoeden, via actuele radarbeelden de neerslag in kaart brengen. Erg handig, en ook vrij accuraat. Tot op de vijf minuten nauwkeurig kan je zien of het regent of niet.

Legenda (neerslag)
Legenda, altijd wel handig

14:40 uur
tien over half 3

Oei, wat regen in mijn omgeving (‘s-Hertogenbosch). Ach, ik moet toch niet naar buiten, en dit was een beeld van een klein uur geleden, misschien is het nu al weg.

14:45 uur
kwart voor drie

Hmm… Het blijft hangen. Ach ja, wat kan er gebeuren in vijf minuten tijd? Ik bedoel, het waait niet gigantisch hard dus het zal wel even blijven hangen.

14:50 uur
tien voor drie

WTF IS DIT?! Een gigantisch grote cirkel met een diameter van Lille tot Hamburg, met Utrecht in het midden!? Wat is er gebeurd? Did somebody drop the bomb? Het is vast Amerika die erachter zit! Het moet een samenzwering zijn!

De volgende beelden spreken voor zich…

14:55 uur
vijf voor drie

15:00 uur
drie uur

15:05 uur
vijf over drie

15:10 uur
tien over drie

15:15 uur
kwart over drie

15:20 uur
tien voor half vier

15:25 uur
vijf voor half vier

Huh? Opeens is die cirkel weer weg? Wat was dat? Misschien op een volgend beeld?

15:30 uur
half vier

Nee, hier ook niks meer. Wat was dat toch? Zelfs op de weeranimatie van Europa was de cirkel duidelijk te zien…

14:15 uur – 15:45 uur (met intervallen van een kwartier)
Europa rond dit tijdstip

Kan iemand me hier een duidelijke verklaring voor geven? Wat is er gebeurd? Is dit het einde van de wereld?! Snel! Ik moet nog met m’n koe trouwen!

Het uur dat volgde was weer erg rustig, met hier en daar een bui, tot plots, om vijf voor half vijf (vijfentwingtig over vier voor sommigen van jullie), weer iets extreems gebeurde.

16:25 uur
vijf voor half vijf

Wat moet dit voorstellen? Zijn we nu ondertussen echt dood verklaard?! Met angst wacht ik op volgende beelden. Wederom spreekt het voor zich…

16:30 uur
half vijf

16:35 uur
vijf over half vijf

16:40 uur
tien over half vijf

16:45 uur
kwart voor vijf

16:50 uur
tien voor vijf

16:55 uur
vijf voor vijf

Dat zijn in totaal 4 duidelijk onderscheidbare grote cirkels, met een erg extreme tweede cirkel. Wonderbaarlijk genoeg hebben ze allemaal min of meer hetzelfde formaat, en hetzelfde middelpunt. Ook de laatste is goed op de kaart van Europa te zien (merk ook de vorige cirkel nog even op).

15:15 uur – 16:45 uur (intervallen van een kwartier)
Europa wederom

Wat is dit toch allemaal? :O Iemand kan maar beter snel met een goede verklaring komen, voordat Amerika weer wordt beschuldigd in een nieuwe complottheorie. Je ziet namelijk nergens een vliegtuig op de beelden!

noot: laatste waarneming is van 17:30 uur op 26 september 2006. Wellicht gebeuren er later op de dag meer van deze dingen. Als ik niet meer blog, betekent het waarschijnlijk dat ik deze dreiging vanuit de atmosfeer niet heb overleefd. Bear with me, please!

3 thoughts on “THEY SET US UP THE BOMB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *