Horse Party Time!

“Hey Jimmy, doe deze test eens!”
“Meh, ik haat van dat soort testjes… Maar ok, ik verveel me toch…”

Na een kwartier antwoorden aanklikken kreeg ik een automatisch gegenereerde mail in m’n mailbox. Het is een flinke mail, dus ik haal er maar een paar stukjes uit… De antwoorden zijn in derde persoon, over ene ‘MK’ (which would be me).

Hij houdt vooral van muziek met een flink ritme.

Hmm.. Daar kom ik niet onderuit, maar ook muziek zonder een flink ritme gaat er met gemak in bij mij. Van New-Age tot Dance, van Klassiek tot Hardcore.

MK is selectief bij de keuze van zijn vrienden. Hij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; hij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij.

Dit, mijn beste vrienden, is zeer zeker waar. Vooral dat laatste. Met hielenlikken kom je bij mij echt helemaal nergens. Ik moet geen slijmballen om me heen. Overigens kan ik best wel vriendelijk zijn, hoor. Wees maar niet bang.

MK heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat MK intelligent is . Zelf is hij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ).

Hey, nu begint die test zelf ook te slijmen. Ik bedoel… Ik weet dat ik intelligent ben, maar dat hoeft niet zo nadrukkelijk gemeld te worden. Slijmballen daarzo.

MK is weinig geïnteresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet hij weinig en de roddelblaadjes leest hij niet. Je moet hem ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft hij tijd noch interesse voor.

Tussen een heel stel compleet off-the-shot resultaten, eentje die wel weer klopt. Geen verder commentaar, aangezien dit al genoeg zegt.

MK is niet iemand die leeft om te eten. Hij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. MK hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonieën; in het algemeen houdt hij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Hij hecht weinig belang aan gastronomie. Hij is een snelle eter. Hij behoort tot het soort mensen dat in hongerstaking zou gaan.
MK heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

WAT? IK HOU NIET VAN ETEN!? HOE KAN DAT NOU WEER?!?! Liever een maaltijd te veel dan te weinig! Een dag niet gegeten is een dag niet geleefd!

Onder invloed van alcohol wordt MK nog actiever en nog uitbundiger dan hij normaal al is.

Good to know. Gelukkig ben ik niet zo weg van al die alcoholische zooi, dus zal je me niet echt snel dronken (of zelfs aangeschoten) zien. IJsthee ftw!

En dat alles gevolgd door een hele hoop onwaarheden, onzin en lulkoek… Of toch?

MK heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : échte honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, … ).

WHAT TIME IS IT?

WHOOOHOOOOO!!! HORSE PARTY TIIIIMEEEEE!!!!

..OK, back to normal life….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *