ChibiCon Fashion Show

Volgende week zaterdag (de 7e juli) vindt de eerste ChibiCon plaats te Utrecht. SuperEuroFlash is een tijd geleden al gevraagd (nou ja, eigenlijk heb ik het aangeboden) om een event te regelen, en dat gaan we dan ook doen. Hoe we dat aanpakken, weet ik alleen eigenlijk (nog steeds >_>) niet.

Nu kwam gisterenavond Melissa, grote bazin van ChibiCon, op me af en vroeg me of ik de Fashion Show van muziek wilde voorzien. Ze had dit al eerder willen vragen, maar haar internet was niet beschikbaar vanwege een verhuizing.

Maar goed, nu moet ik dus ongeveer een uur ‘modeshowmuziek’ bij elkaar verzamelen, het liefst ‘chibi muziek’ (wat is dat?!) en natuurlijk van Japanse afkomst. Als er iets is dat je echt nergens kan krijgen om dat het gewoon niet bestaat, is het Japanse hip/dance muziek, die doorgaans wordt gedraaid bij een modeshow.

Enfin, ik dus met alle goede moed een aantal liedjes gevonden. Ik dacht bij mezelf, laat ik eens uitzoeken wat voor kostuums er eigenlijk meedoen. Blijkt drie kwart Gothic Lolita te zijn. En muziek die daarbij hoort is NIET hip/dance, maar j-rock! Aaargh! Als je me ergens mee het leven zuur wil maken, kan dat met j-rock. Dat, en doorgaans is j-rock nog te snel om op te lopen ook! Wat zijn ze allemaal wel niet van plan!?

Ik denk dat ik gewoon de muziek ga draaien die ik al verzameld heb. Veel beters is er toch niet te vinden. *slaakt een zucht*

2 thoughts on “ChibiCon Fashion Show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *