Een dag in beeld

Een paar weken geleden kwamen Maaike en Kees op het geweldige idee om een dag lang ieder uur een foto te maken met daarop waar je op dat moment mee bezig bent. Het bleef bij een ‘idee’, totdat ik laat op de avond van de 29e augustus iets had van… doen we! Het resultaat kan je hier zien. Mocht je zelf ook iets dergelijks willen doen, laat het weten! Misschien kunnen we een verzamelpagina maken met allemaal van dit soort dingen.

 

00:32
00:32 uur – Bedtijd
Uiteindelijk duurde het nog zo’n drie kwartier voordat ik eindelijk in slaap viel, maar ik had geen zin om nog uit m’n bed te kruipen toen het net 01:00 uur was geweest.

04:23
04:23 uur – Het weer checken
Aangezien ik over een kwartiertje weer weg moet om kranten te gooien, is het misschien wel handig om even op Buienradar te kijken of er regen op komst is, en hoe warm koud het is.

05:25
05:25 uur – Volle fietstas
Het is zaterdag, en dat betekent een bijlage die ik in moet steken bij het Brabants Dagblad. Ik begin ongeveer een kwartier later dan gewoonlijk, omdat mijn kranten blijkbaar opeens spoorloos verdwenen waren.

06:03
06:03 uur – Volle fietstas deel 2
Niet alleen het Brabants Dagblad bezorg ik nagenoeg iedere dag, maar ook gooi ik de Telegraaf vrolijk in het rond voor mensen met gezond verstand hun wekker af laten gaan.

07:21
07:21 uur – Eindelijk thuis
Na ruim twee uur in het rond rennen, fietsen, springen en rollen, ben ik eindelijk klaar met m’n krantenwijkjes. 177 kranten bezorgd, natuurlijk zonder klachten. Eventjes bijkomen!

08:33
08:33 uur – Bloggen
Tja, als ik alles morgen moet doen, vergeet ik de helft. En dus maak ik maar alvast deze blogpost aan. Zodra ik hier klaar mee ben, ga ik nog even terug m’n bed in (dus dat is weer een paar missende uren!). Tot straks!

12:49
12:49 uur – Vinyl luisteren
Inmiddels ben ik alweer zo’n drie kwartier op. Afgelopen week had ik een lading vinyl mogen ontvangen, waaronder deze geweldige EP van M, een nummer van Ayu.

13:44
13:44 uur – CD’tjes
Alhier een deel van mijn Super Eurobeat cd collectie. Mijn vader toverde daarnet een tweetal cd-rekken tevoorschijn, die mooi gebruikt kunnen worden om al die Super Eurobeat cd’s in op te slaan.

14:22
14:22 uur – Batterijen op
Al die foto’s, het moest er toch van komen. De batterijen van m’n camera zijn op. Maar gelukkig heb ik er nog een paar liggen.

15:31
15:31 uur – Computer fixen
Eigenlijk was het de bedoeling om foto’s te maken wat ik aan het doen ben, maar nu een foto met wat ik níet aan het doen ben. Ik wilde vandaag een computer voor een kennis (af)maken, maar TNT is zo aardig om vandaag de onderdelen niet te leveren. Fijn!

16:17
16:17 uur – Gamepje
Als ik dan toch niet kan knutselen met die computer, en mijn eigen computer is bezig met renderen van een filmpje, dan kan ik net zo goed een potje beatmania IIDX spelen.

17:53
17:53 uur – Momentje voor mezelf
Koning, keizer, admiraal; schijten moeten ze allemaal. Nu was het maar een plasje, maar de momenten die je in het kleinste kamertje doorbrengt, zijn vaak de belangrijkste.

18:37
18:37 uur – BBQ
Wat hebben die Nederlanders toch? Als het zonnetje schijnt rond de tijd dat normaal het avondeten ten tafel komt, is meteen iedereen in staat wat kolen in vuur en vlam te zetten, om er wat vlees op te roosteren. ‘Barbecueën’, noemen ze dat dan.

19:44
19:44 uur – Kip
En als we dan gaan barbecueën, moet er natuurlijk wel ‘s lands favoriete stuk vlees op het menu staan – kip! Compleet gemaakt met Calvé saus, uiteraard.

20:52
20:52 uur – Slecht nieuws
Eigenlijk zou ik dus vanavond die computer afleveren. Dat had makkelijk gelukt, mits TNT meewerkte. Maar dat gaat dus niet door. Even laten weten dat ze toch tot maandag moeten wachten, op z’n vroegst.

21:42
21:42 uur – Liedje van de dag
Samen met de Maaike die ik al eerder noemde, heb ik een soort ‘ritueel’ om iedere dag een liedje uit te roepen als ‘liedje van de dag’. Oude vergeten nummers, nieuwe toptracks, van alles! Wat het vandaag is geworden? Roots Syndicate – Mockin’ Bird Hill (op de foto in de middelste rij, de een na onderste, zonder tekst op de zijkant)

22:46
22:46 uur – Regelen, regelen, regelen
Ik regel nog al vaak dingen. Zo zit ik momenteel wat dingen te regelen voor de parapara workshop die gehouden zal gaan worden op de komende Abunai, over een kleine 4 weken. Inside info? Er komen meerdere workshops, en we gaan dingen weggeven.

23:22
23:22 uur – Het witte eiland
The White Island is een ARG die zich afspeelt op Ibiza. Elisabeth Perl wordt vermist, tracks van bekende DJ’s zijn gestolen, en er wordt gevochten door verschillende instanties om het nachtleven op dit feesteiland tegen te gaan, danwel te redden. Ik speel deze ARG nu al een tijdje, en nu wil ik het helpen afronden ook!

 

Dus, daar heb je het. Een dag uit het leven van MKwiakaku, in beeld! Met dank aan Maaike en Kees, voor het geweldige idee!

3 thoughts on “Een dag in beeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *