Twenty-ten is gonna be a good year!

En dan wel op de melodie van dat ene nummer van de Black Eyed Peas, jeweetwel.

Want ja, 2010 gaat een goed jaar worden. Niet dat gezeur van ‘ik hoop dat het dit jaar beter wordt’, zoals vele mensen nu rond de jaarwisseling lopen te blaten. Dat heb je namelijk geheel zelf in de hand. Het jaar wordt zo goed als je het zelf maakt, en ik ben van plan het een geweldig jaar te maken.

En omdat ik al dat goede mijn trouwe lezertjes niet wil ontnemen, zal ik mijn best doen om zo vaak mogelijk een woord te doen over de stand van zaken. Zo hebben we aan het einde van het jaar een leuke terugblik op al dat wonderlijks dat te gebeuren staat.

Eerst op de agenda is vandaag, 2 januari 2010. Vandaag is het namelijk de laatste keer dat ik vroeg m’n bed uit kom om krantjes te bezorgen. Jawel, na bijna 7,5 jaar houd ik er mee op. Dat is wel weer genoeg, lijkt me. Ik wil niet eens weten hoeveel kranten ik op het (al dan niet) juiste adres heb doen belanden, maar om je een indruk te geven; gemiddeld 150 per dag, 6 dagen per week, 52 weken per jaar. Veel plezier met rekenen.

Over een enkel moment hop ik nog even het centrum van ‘s-Hertogenbosch in, om wat last-minute Sinterklaas/Kerst/Oudjaarscadeautjes te kopen. Mja, dat vieren we morgen pas. Ik ben benieuwd.

Tot dusver. Tot later deze week… ; )!

2 thoughts on “Twenty-ten is gonna be a good year!

 1. :( Als iedereen die je kent dood gaat, of als de economische crisis nog erger wordt en de gevolgen echt merkbaar worden, is het jaar wel slechter dan het jaar ervoor (laten we hopen dat je dat dan vindt xD). En dat is dan niet door je eigen toedoen (HOOP IK).

  Ik vind dat je een lintje verdient! 7,5 Jaar is niet niets! Een virtueel lintje :D:
  _^^^_
  (Jimmy)
  | |
  \_/

  Mijn lintje is een beetje eng. Het gaat om het idee xD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *