Pew Pew Pew

Zap.

Vorige week zondag vierde Renate haar twintigste verjaardag. Hoewel ze volgens het geboorteregister op 25 februari al twintig werd, werden vrienden gevraagd om op 7 maart naar Utrecht te komen met een cadeautje. Vanaf daar was het de bedoeling om de bus te nemen, waarna we met 10 man sterk LaserQuest Utrecht gingen overvallen.

Nu had ik stiekem een kleine voorsprong, aangezien ik hier een aantal jaar geleden al was geweest met een hele groep. Dit was echter zo lang geleden, dat er niet eens een blog over is geschreven. Maar dat hield ons niet tegen dit keer vol vreugd de arena te bestormen. In eerste instantie was het plan om tegen een andere groep van 9 personen te spelen, maar omdat we nogal aan de vroege kant waren, konden we direct beginnen. Het werd een free-for-all match. Gewapend met een futuristisch lasergeweer probeerden we elkaar neer te maaien. Het resultaat hieronder.

CHARCHING TEH LAZERS

Nu wil ik niet opscheppen, maar die ‘mk*’, dat ben ik. En, helaas, net als Renate’s verjaardag vorig jaar, en de bijeenkomst jaren geleden, sta ik ook dit maal op de bovenste plek. Het geeft een soort geruststellend gevoel; bij een zombie apocalypse ben ik, met enig geluk, niet de eerste die ten prooi valt. Mits we tegen die tijd een beetje goede laserguns hebben. Pew pew pew pew. Zap.

Oh, en de mensen die de groepsfoto’s willen hebben, laat het me weten!

One thought on “Pew Pew Pew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *