The Beast Is Coming

Yay!

Afgelopen weekend was het weer zo ver; tijd voor Deshima Sounds. Voor de vijfde keer werd de Bazart in Den Haag op z’n kop gezet en gevuld met de allerbeste house, dance, eurobeat en hardcore vanuit Japan. En dat niet zonder succes. Het was de drukste Deshima Sounds dusver, met ruim 125 bezoekers. Een impressie van het feest is te zien op de foto bovenstaand, alwaar Renate dit uitbeeldt.

Langzaam maar zeker stromen de foto’s en filmpjes binnen. Niks anders dan tevreden gezichten te zien, en daar doen we het voor. Ook vanuit mijn kant ging het erg lekker. Ik heb de sets helaas niet opgenomen, dus terugluisteren kunnen we niet. Maar daar zijn dan weer de filmpjes voor.

Behalve het awesome feest zelf, hebben we nog wat anders goeds gedaan. Zo is er aangifte gedaan bij de politie, omdat er een scammer actief was. Hij probeerde vrijkaarten bij ons los te peuteren, en deze dan vervolgens weer op internet te verkopen. Dat gaat natuurlijk zomaar niet, en dus hebben we met wat spoorwerk de zwendel kunnen achterhalen en bij Vrouwe Justitia neergelegd.

Beter nieuws was dat ik tijdens Deshima Sounds zomaar een klasgenoot van me tegenkwam. Wesley is twee weken geleden overgeplaatst naar mijn klas. Hij herkende me, haalde mijn profiel via de schoolsite naar z’n telefoon, en vroeg me of ik dat was. En jawel, de wereld is klein, maar Wesley blijkt ook groot liefhebber te zijn van de betere muziek. Grappig!

Voor nu, hoop ik dat ik iedereen die was geweest de volgende keer weer mag zien, en de mensen die niet waren geweest ook natuurlijk! Tot de volgende Deshima Sounds (april 2011?).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *