Eten Vier U

Inmiddels alweer anderhalve week school achter de rug, en met de dag leer ik weer enkele nieuwe dingetjes. En dat is fijn, want zo blijft het leuk. Ook heb ik het geluk om in een gezellige klas te zitten met evenveel X als Y chromosoompjes. Niet geheel onverwacht ben ik de klassenoudste, maar een klasgenoot en Brabander is slechts 4 maandjes jonger dan ik ben. En daarnaast zijn er nog een aantal andere 20-plussers. Dus zo heel oud voel ik me ook weer niet.

Wat leuk is aan deze opleiding, is dat er van binnen en buiten de school gevraagd wordt of we niet iets kunnen doen tijdens evenementen. Zo kan het gebeuren dat een toespraak van een vertrekkende directeur versterkt moet worden, of een 25-jarig jubileum moet worden voorzien van sfeer. Praktijkervaring!

food4you

Zo kwam Lex, onze mentor, afgelopen week aan met de Sapfabriek, die wilde dat er een vrachtwagen werd omgetoverd tot podium, en uitbelicht werd. Een mooie opdracht! Enige nadeel is wel dat geen van ons nog echt les heeft gehad in dit vak, en er dus min-of-meer ervaren vrijwilligers gevraagd werden. Johan werd hierbij aangekeken, aangezien hij al een aantal jaar heeft gewerkt met lichten. Ook Willem (bovengenoemde Brabander) bood zijn tijd aan, waarna ik mezelf als derde ter beschikking stelde.

Sapfabriek

Na telefonisch mede elektronisch contact hebben we afgelopen donderdag besproken wat we nou precies gaan doen. Op het terrein van de Sapfabriek zal de Food4You karavaan neerstrijken, om vooral leerlingen van allerhande scholen voor te lichten over het belang van goede voeding. Donderdag 7 oktober zal onderstaande podiumwagen worden gestald, en worden verlicht door onder andere ondergetekende.

Podiumwagen

Dus, mocht je jezelf vervelen op deze bewuste donderdag, kom dan gerust langs. Entree is gratis, en het is op een kleine 10 minuten lopen vanaf Intercity-station Ede-Wageningen. Het grote podium met daarop verschillende happenings zal de eerste opdracht zijn die ik uitvoer voor het publiek op mijn opleiding, en is hopelijk niet de laatste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *