Abunai 2007

Yea, er komt weer een gig aan. En dat betekent insiders views!

AbunaiCon 2007 zal gehouden worden, zoals ieder jaar, op de TU Twente, Enschede. En ook, net als de afgelopen twee jaar, zal er een discopartyrave gehouden worden. En, net als vorig jaar, zal die deels verzorgd worden door niemand minder dan DJ MUDKIPS, tezamen met DJ NEODASH. Hoezee! Twee uur lang eurobeat, techno rave, trance en hardcore!

“Maar Jimmy, het event duurt 4 uur?” -Klopt! De andere twee uren worden gevuld door DJ POWER2ALL (denk ik). Wat die gaat draaien, is mij een vraag. Let’s keep it that way.

“Cool, can’t wait for it!” -Nice. Neither can I. Alleen… tja… er is iets zeldzaams gaande. :O

Abunai wil namelijk van ons alle nummers weten die we draaien, en ook dat we al die nummers in mp3 vorm opsturen. Als dat niet is wat zij willen dat wij draaien,  moeten we dat aanpassen. Wat heeft het dan voor zin om DJ te zijn?

Nu willen ze die lijst hebben voor 15 september. Dat is ongeveer 2 weken vanaf nu. En de komende tijd komen er nog genoeg cd’s uit die we al dan niet willen gebruiken, die we nooit voor de 15e binnen hebben. Abunai is pas 5 oktober, 3 weken na de 15e. Ik weet niet wat ze in al die tijd willen gaan doen… maar dat is minstens 2 weken editen etc die we missen.

Oh well, ik zie wel wat er gaat gebeuren… Eerst maar m’n bday, morgen! =D

3 thoughts on “Abunai 2007

 1. > Abunai wil namelijk van ons alle nummers weten die we
  > draaien, en ook dat we al die nummers in mp3 vorm
  > opsturen. Als dat niet is wat zij willen dat wij draaien,
  > moeten we dat aanpassen. Wat heeft het dan voor zin om
  > DJ te zijn?

  What the… Waarom zouden ze zichzelf überhaupt zoveel werk op de hals willen halen? Twee uur aan muziek screenen? Ga toch weg… En dan nog met een comité ook zeker…

  Ik vind het maar een vreemde aanpak… Oh well.

 2. Niet twee uur, maar vier uur. Power2All heeft ook nog twee uur. Mja, gisterenavond nog wat via email overlegd, en we zijn toch een iets redelijkere datum gekomen (~weekje extra voor ons), en ook wat andere dingen zijn versoepeld. Nog niet optimaal, maar beter dan dat het was.

  We maken er maar wat van.

  Komt jij trouwens ook, Thomas? ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *