The phones are dying

Ik loop nu alweer een tijdje rond met die Philips HS910 koptelefoon, en zelfs na het een keertje van de garantie hebben moeten laten genieten, is het ding nu echt op (en garantie verlopen). Dus nu loop ik rond met mijn backup Sennheiser HD201, welke geweldig werkt als extra monitor, maar niet super geluid geeft, en ook nog eens een veel te lange kabel (3m?!) heeft. Dus, ik moet een nieuwe hebben!

Ik had graag eigenlijk nog een zo’n zelfde Philips gehaald, maar ze zijn niet echt meer te krijgen. Dus nu vraag ik al mijn trouwe fans om een goede koptelefoon aan te raden. En dan ligt de nadruk op ‘goede’. Natuurlijk zitten er eisen aan vast.

Het ding moet namelijk ten eerste geweldig geluid geven, en ik ben nogal een zeikerd daarin (SkullCandy valt af). Verder moet de kabel niet te lang zijn, hooguit 1,5 meter. Ook is het belangrijk dat het ding tegen (spat)water kan, omdat het een on-the-go koptelefoon gaat worden. En om diezelfde reden zou het ook fijn zijn als het opvouwbaar is. Neckphones zijn cool, earbuds zijn dat niet. Grote cups houden m’n oortjes lekker warm. Omdat het in klein apparatuur moet, zou een 3,5mm jack fijn zijn. Natuurlijk moet het niet van je kop af vallen als je voorover buigt.

Dus, mocht je iets aan te raden hebben, laat het me weten. Zo snel mogelijk, alstublieft.

3 thoughts on “The phones are dying

  1. Toen ik de titel las, dacht ik dat de telefoniste met de niet betere aanbieding toe sloeg. Pech voor mij!

    Stiekem hoop ik dat ze snel nog eens iets van zich laat horen :)!

    Ik zou trouwens geen goede koptelefoon weten, ik weet niet eens wat voor oordoppen ik zelf heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *