AniVision

Mensen die een beetje in de anime/manga/j-scene zitten, toevallig in Nederland wonen, en sites met deze onderwerpen bezoeken op het wereldwijde web, weten waarschijnlijk al af van AniVision. Doe je dat niet, dan heb je waarschijnlijk vrij weinig aan deze blogpost. Maar ik post het lekker toch!

‘Wat is AniVision?’, vraag je je misschien af. Nou, daar kan ik heel simpel in zijn. AniVision is een nieuw maandblad dat gaat over anime, manga, games en andere dingen die de Nederlandse liefhebber van de Japanse (nou ja, Oost-Aziatische) cultuur boeit. Maandblad, ja. Tot op heden was er slechts een blad, wat vier maal per jaar uit kwam en de naam AniWay draagt. Maar nu is er dus een tweede blad, AniVision!

Leuk hoor, maar wat heeft dat nou weer met mij te maken? Hmm… Nou, blijkbaar hebben ze me gestrikt als redactielid van dit blad. En vervolgens heb ik mezelf omgetoverd tot hoofdredacteur van de afdeling muziek. Niet verkeerd, eh?

Dus binnenkort kunnen jullie allemaal mijn schrijven vinden in de lokale boekhandel. Tot die tijd is de AniVision te bestellen via de website.

Overigens staat er nog geen van mijn werken in het eerste deel.

En mocht je toevallig niks te doen hebben morgen (zondag, 25 januari), kom dan gezellig naar Sliedrecht, waar TsunaCon wordt gehouden. Aldaar zal ik samen met twee van mijn collegae de AniVision stand bezetten. Ook gooien we met kortingen rond, dus hoezee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *