Elf Fantasy Fair 2009

Ja, zie je het al voor je? Jimmy in een of ander raar elvenpakje, als droomprinses of trol. Okay, die laatste was een gapend gat voor inkoppertjes. Nee, ik vind het soms best mooi, maar niet zodanig dat je me als ‘fantasy-freak’ kan bestempelen. Maar toch zal ik dit weekend te vinden zijn op de Elf Fantasy Fair.

En dan niet eens gewoon als bezoeker, nee nee. Samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes van SuperEuroFlash zal ik de parapara workshop verzorgen, die op beide dagen te bewonderen zal zijn van het grote podium, beter bekend als ‘Main Stage’. Vanaf 13:45 uur zullen we ons ding doen, en de fair kennis laten maken met het wonder dat eurobeat heet. Ik vraag me af hoe men dat ontvangt.

Het was trouwens nog een heel gedoe met toegangskaarten. We zijn met 7 man per dag, maar er was maar 1 kaartje per dag beschikbaar. Dat was dus niet echt cool, aangezien we de rest dan zelf zouden moeten betalen. En als je iemand uitnodigt, dan is het toch redelijk normaal dat je die personen niet op kosten jaagt. Maar dat is inmiddels allemaal rond. Jeuj voor ons!

Dus dit weekend, 13:45 uur, Main Stage, Elf Fantasy Fair, Kasteel De Haar, Haarzuilens, nabij Utrecht.

2 thoughts on “Elf Fantasy Fair 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *