Roppongi Street Summer Story

Morgen zal ik samen met mijn lieve vriendinnetje een weekend te vinden zijn in het verre Groot Brittanië, om daar, net als de vorige keer, deze zaterdag midden in Londen te genieten van een feest dat zich Roppongi Street noemt.

Allereerst zal ik morgenmiddag de oversteek maken per luchtschip, waarna zaterdag rond het middaguur we met z’n allen te vinden zullen zijn op Earl’s Court. Hier wordt tijdens de London Film and Comic Con een panel gehouden door Euro Elite, de elite paraparadansers van Europa.

Na afloop snel ik me naar het hotel, check ik in, en ga meteen door naar de Slug & Lettuce in Soho. Want daar zal rond 4 uur (Engelandtijd, dus 5 uur Nederlandtijd) het grote feest losbarsten. 7 uur lang eurobeat, techno, en dit keer ook j-hip, gepresenteerd door MK☆, Mr. Whippy en nieuwkomer G-bobs.

Het wordt één groot feest, en mocht je toevallig in de buurt zijn, kom dan vooral langs! Voor zij die iets verder weg wonen, probeer ik zo veel mogelijk foto’s en video’s te maken. Maar dat heb ik de vorige keer ook al gedaan, en het zit nog steeds ergens te wachten tot ik erop los ga. Hehe.

Mijnen vrienden, tot maandagavond, als ik weer terug ben in de regen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *