Abunai Disco

Abunai is een jaarlijks terugkerende anime conventie die zich huist op de campus in Enschede. Ik ben er zelf in 2004 geweest, en heb me toen heerlijk vermaakt. Vorig jaar kon ik wegens omstandigheden niet, maar dit jaar zal ik zeker van de partij zijn. En hoe!

oh noes giant robotsSamen met Neodash Zerox zal ik namelijk de eerste helft van hun ‘Disco Robotto’ event verzorgen! Vanaf ongeveer half 11 tot rond 1 uur (‘s avonds, uiteraard), kan je genieten van onze set, met daarin onder andere de nieuwste dance hits, vetste eurobeat tracks en natuurlijk het terugkerende Otaku Speedvibe! Dus onthoud; vrijdag 27 oktober 2006, Vestingbar, Universiteit Enschede.

Op dit moment zijn we nog de set aan het afronden, en technische dingen aan het regelen (welk kabeltje hebben we waar voor nodig, en waar halen we die vandaan?). Als dat gedaan is, zal er alleen nog wat geoefend moeten worden met de (muziek en video) mixing.

Helaas is dit alles niet zonder tegenslagen. Zo hebben we na veelvoudig verzoek vandaag pas eindelijk bericht gehad over de tickets, die we zouden krijgen. Gelukkig is dat nu rond; weer een probleem minder! Ook kwamen we er afgelopen week, na het bestuderen van het programma, tot de conclusie dat ons evenement exact op hetzelfde moment begint als de karaoke avond. Het zal dus echt een strijd gaan worden om al die mensen die denken te kunnen zingen, doch zelfs de voorrondes van Idols niet kunnen halen, naar onze superparty te lokken!

Ook hebben we helaas niet heel het event voor onszelf. Power2All wil namelijk per sé een helft draaien, wat er dus op neer komt dat we in plaats van 4 uur, maar ongeveer 2 uur hebben om uit ons dak te gaan. En je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te weten dat je in twee uur geen uberfeest kan bouwen. Dus we gaan gewoon ons best doen om de vetste show van de twee neer te zetten.

Komt allen om ons te helpen! :D

Ik zal de volgende keer wat meer details over onze set geven, so check back later!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *