MK op Fresh FM

Ciao a tutti!

Waarom lult ie nu weer opeens Italiaans, vraag je je misschien af. Nou, ik ben nog half in de sfeer van afgelopen avond. Ik was namelijk weer eens op bezoek bij Fresh FM, bij Club Fresh Italo. Ik was er met Pasen ook, en neem het programma dat wekelijks te horen is ook nog eens op, maar gisteren was ik er dus zelf weer eens in levende lijve.

Normaliter draait Marcello d’Azzurro vanaf 22:00 uur de eerste helft van de uitzending italodance en een paar eurobeat tracks aan het einde, en neemt daarna Paolo J het over tot middernacht. Maar gisteren was ik dus eventjes tussendoor te horen. En dan wel zo’n 20 minuten.

Ik had een tweetal mini-mixjes gemaakt, die werden gedraaid. Het is jammer dat de bass niet goed over de radio heen komt, anders was de tweede mix een heel stuk vetter. :’)

En verder nog flink wat dollen met Marcello en de rest die aanwezig was; Jody natuurlijk, en dit keer ook Kevin (aka Saikyou) die helemaal vanuit Leiden op de fiets kwam. En terug ging. Maar hij had zich vermaakt!

Ik hoop snel weer langs te kunnen komen, maar de komende tijd zie ik dat helaas nog niet gebeuren. Maar als troost, en ook voor de mensen die het gemist hebben, is de aflevering te downloaden. Zie daarvoor de Club Fresh pagina, en haal de uitzending van 31 mei 2009 binnen. Vanaf de 39e minuut ben ik te horen.

En nogmaals bedankt aan Marcello, wie het allemaal maar weer eens mogelijk maakt. Grazie mille!

One thought on “MK op Fresh FM

  1. Hey amico, géén reactie op je stukkie is toch TE erg ??!!??
    Daarom van mij deze regels: bedankt voor het (bijna) elke week doorpassen van de show !
    Je bent een leuke DJ, een toffe mixkoning, een gave vriend !
    Zo, …….. zo kannie wel weer. Later !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *