Kroketbroodje

Ja, alweer eten. Maar die kroketbroodjes van de AH To Go zijn… meh. Bij gebrek aan beters; het moet maar. Maar daar gaat het eigenlijk niet om.

Waar het wel om gaat, is dat Renate verliefd is! Maar niet op mij. : (!

Vandaag ben ik namelijk samen met haar naar de open dag geweest van het SAE te Amsterdam. Aldaar veel informatie gevoerd gekregen over Audio Engineering en Electronic Music Production. Erg vet allemaal. Maar terwijl ik dus bezig was met het vergaren van informatie van mensen die achter mixing boards zaten, was Renate vragen aan het stellen aan de informatiebalie. Ze werd geholpen door een knul waar ze zelfs nu nog over aan het praten is. En nu moet ik per se van haar daar naartoe gaan, zodat ik vrienden kan worden met die knaap en bla bla. Tsssk!

Naderhand heb ik met dezelfde Renate nog bubble tea gehaald bij een vaag en veel te klein Chinees restaurantje. Lychee is lekker, jawel.

Vervolgens de trip vervolgd naar Ede-Wageningen, alwaar we in de trein verzeild raakten in een discussie over politiek. En eurobeat. En hyper techno. En de Glamour. Grappig, allemaal.

En nu heb ik dorst, dus ik ga even wat te drinken pakken. DOEI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *