Persona’s

Mensen die weten wat goed is voor het internet gebruiken niet Internet Explorer als hun favoriete browser. En ook negeren deze mensen Google Chrome, omdat Google al genoeg van het internet claimt. Deze mensen gebruiken FireFox als hun programma om het wereld wijde web te bezoeken. En raad eens? Ik ben een van die mensen.

Nu zijn er genoeg redenen om over te stappen, denk bijvoorbeeld aan goede weergave van websites, de open source van het programma, en niet te vergeten de vele plug-ins. Nu is afgelopen week deel 3.6 uitgekomen van dit wondermiddel. Behalve veel verbeteringen op het gebied van veiligheid, komt deze versie ook met de mogelijkheid om zogenaamde Persona’s te installeren.

Dit zijn skins of thema’s om jouw internetbrowser een beetje persoonlijker te maken. Er zijn foeilelijke thema’s die veel te druk en chaotisch zijn, maar er zijn er ook een paar die heel subtiel een beetje gevoel geven aan je dagelijkse Hyves- en FaceBookactiviteiten.

Ik raad je aan dit toch eens uit te proberen. En mocht je nog Internet Explorer gebruiken om webpagina’s te bekijken, doe mij en menig ander dan een plezier en gebruik vanaf heden alleen nog maar FireFox, voor een beter internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *